Tesaturi pentru compozite – SGL

download

 

Megatrendele globale, cum ar fi mobilitatea, digitalizarea, eficiența energetică și urbanizarea, fac jocurile, iar carbonul devine din ce în ce mai important pentru multe aplicații. Suntem SGL Group, lider mondial în producția de produse pe bază de carbon. Știm acest material în toată varietatea sa și lucrăm împreună cu clienții noștri pentru a găsi soluții inovatoare din carbon, grafit și fibră de carbon pentru industriile cheie globale.

Sigratex este numele mărcii cu un portofoliu cuprinzător de materiale de ranforsare produse de grupul SGL din fibre de înaltă calitate din carbon, sticlă și aramid. Materialele variază de la țesături și benzi țesute la țesături unidirecționale și multiaxiale. Livrăm toate produsele în dimensiunile cerute.

 

Materialele Sigratex și HPT sunt utilizate în principal pentru a produce componente compozite. În acest scop, materialele noastre de ranforsare sunt în continuare procesate adecvat pentru cerințele specifice de aplicare. În prezent, procesele utilizate includ laminarea, matritare prin comprimare și  transfer rapid de rășini (RTM). Materialele pre-impregnate (prepregs) sunt fabricate din materiale textile. Aplicațiile tipice includ: industria automobilelor, energia eoliană, industria aerospațială, industria sportivă, inginerie mecanică și protecția antibalistă

 

Materiale textile tesute, unidirectionale sau multiaxiale fabricate din fibre de carbon, sticlă și aramid.

 

Va putem oferii diferite tipuri:

plain, twill sau unidirectional

1K, 3K, 6K, 12K

cu greutatea de la 100g/mp la 800 g/mp

latime 1 m, 1,2 m si 1,5 m

 

 

Corporate_Profile_Header

http://www.sglgroup.com